Τυρί που παράγεται κατά 100% από κατσικίσιο, παστεριωμένο γάλα της φάρμας Μαλτέζος, στα Nέα Στύρα Εύβοιας. Διατηρεί την πλήρη και δυνατή γεύση, που συναντούμε στα φρέσκα γιδοτύρια, ενώ η διαδικασία της ωρίμανσης βελτιώνει το άρωμα και βοηθά το τυρί να αποκτήσει πιο πυκνή υφή και μάζα, αναδεικνύοντας το ισάξιο των Γαλλικών κατσικίσιων κορμών ωρίμανσης (buche-chèvre). Ο ημιώριμος κατσικίσιος κορμός είναι χειροποίητος, με μαλακή υφή και λευκό, λαμπερό χρώμα, ενώ δεν περιέχει συντηρητικά.